Mobilappen

wiFido-mobilapplikation är din fjärrkontroll till ditt smarta hem. Från appen styr du dina enheter, lägger till nya, blir notifierad om någonting händer och en massa annat :-). 

Via din mobiltelefon har du hela hemmet i din hand. Reglera värmen i fritidshuset, styr lampor och kolla temperaturer. Titta till genom att öppna en direktström från kameran som också notifierar dig om något händer där hemma när du inte är där. Kameran slår automatiskt av när du kommer hem.

Vi har hela tiden haft användarens integritet i fokus när vi utvecklat wiFido!
Ladda hem app iPhone
Ladda hem för iPhone
Ladda hem för Android
Ladda hem för iPhone
Ladda hem för Android

Dashboard

Är hjärtat av applikationen där du har full kontroll på ditt hem. Du kan bland annat ha koll på:

Kamera

I appen hanteras wiFidos kamera på ett elegant sätt. Titta till där hemma genom att få en videoström i realtid.

Spela in manuellt, ta bilder eller prata med tvåvägsljud med någon där hemma. Enkelt kan du se och bläddra mellan de inspelningar wiFido gjort då den upptäckt rörelser.

Enheter

Enhetsavsnittet kan ses antingen som en
enhetslista eller enheter per rum. Det är superlätt att organisera och att växla från en vy till en annan. Kontrollera dina enheter genom att antingen trycka på knappen för statusändring och länge för att ändra inställningar för enheten.

Det är också väldigt enkelt att ställa in schema för t.ex. när en lampa ska tända eller släckas.

Aktivitet

WiFido-gatewayen håller ett öga på ditt hem och informerar dig om något oväntat händer eller om en sensor ändrar status. Under Händelser får du en översikt om vad och när något notifierats.

Här kan du också se video om wiFido upptäckt en rörelse i hemmet.

Inställningar

wiFido har grundinställningar som sällan behöver ändras. Men givetvis går det att ställa in och justera gateway, nätverk, kamera, m.m. När det finns uppdaterad programvara till wiFido, så installerar du det med ett klick.

Min sida

Här kan du till exempel bjuda in grannarna att se till ditt hem via wiFido när du är borta. Om det är något du undrar över så är det hit du ska gå. Kontakt med oss eller vår support hanteras bekvämt. Vi har verkligen byggt upp mobilappen så som en användare vill ha den. Den är en vänlig app. Användarvänlig.