Snart har du chans att bli först med wiFido®

 

Det var ett tag sedan. Vi ber om ursäkt för det. Vårt lilla team har varit helt fokuserade på att få utvecklingen klar, ordna finansiering och bygga mjukvaror. Nu börjar det bli riktigt bra! Du kommer att få möjligheten att bli en av de första ägarna till ett numrerat exemplar! Vi återkommer när fabriken ger oss ett leveransbesked. Snart…

Elektronik och mekanik är nu utvecklad i en andra version på både basenheten och för Tick™. Vi har också utvecklat en 4G-modul till konceptet. wiFido blir därmed helt oberoende av befintligt nätverk och är perfekt för sommarstugan, där du får en kontakt när du inte är där. Och när du är där så har du wifi!

Vi har fått många funktioner att fungera stabilt med vår app. Kameran funkar bra och våra första trådlösa uppkopplingar lirar. Vår multisensor Tick™ och marknadens vanligaste smart plugs fr tex Telldus, Nexa och Clas Ohlson fungerar bra i systemet och det gör att vi nu har ett snyggt, lättanvänt och integritetssäkert system för hus, lägenheter och fritidshus! Vi vill börja så. För att hela tiden lägga till nya funktioner och uppkopplingar. wiFido® ska hela tiden utvecklas med nya användningsområden och funktioner.

Vi vill samarbeta med dig som användare, innovatör eller entreprenör. Låt oss utveckla tillsammans! Systemet är avancerat och skalbart. Vi vill jobba med samarbeten för att göra mjukvaran bättre och bättre. Nya moduler kan skapa helt nya funktioner och bli en plattform för tjänster. Våra allra första användare är  våra samarbetspartners. Vi vill ha en dialog kring hur wiFido skall kunna göras ännu bättre. Vi har en avancerad plattform som vi kan bygga mycket nytta på!

Vi vänder oss också till utvecklare och entreprenörer, för att tillsammans bygga en intressant affärsmodell. Kontakta oss snarast och berätta vad du har för mål. Det ska bli kul!

Är du intresserad att bli delägare eller medarbetare i bolaget, så vill vi gärna komma i kontakt med dig!

 

Inom kort kommer vi teckna upp våra första användare. Upplagan kommer att vara numrerad från nummer 1 och framåt. Det är ingen stor upplaga, men vi kommer först att erbjuda den till er som väntat så länge.

En liten upplaga är en stor investering för vårt lilla företag. Vi håller ner priset så mycket vi kan. Vi hoppas att ni som är först ska hjälpa oss med att rapportera buggar och ge oss era önskemål på förbättringar innan vi går ut i butiker på marknaden. Vi kommer att vara er stort tacksamma. Ni kommer för alltid finnas på vår VIP-lista.

Det kommer att bli en först till kvarn får lägst numrering på sin wiFido®. En form av crowdfunding, där vi lägger order på just din produkt. Vi kommer att hålla er underrättade om produktionsstatus regelbundet.

 

Så håll utkik efter våra kommande nyhetsbrev. Vi hörs inom kort!

 

Richard, Thomas & wiFido-teamet

Share This
Loading cart ...